Instyler maakt gebruik van cookies, voor meer informatie klik hier. Sluiten X
0900-0760 (35ct p/m)

Welkom bij InStyler.nl

Over InStyler.nl

InStyler.nl 

Het is geen borstel, geen platte stijltang en ook geen krultang. Het is de InStyler® draaiende warme tang!

De InStyler® draaiende warme tang is een totaal nieuw styling en omvormapparaat zoals geen enkel ander haarstylingproduct ooit uitgevonden!

Het geheim van de InStyler® tang zit hem in de draaiende, verwarmde en polijstende cilinder, samen met vier rijen uiterst precies uitgelijnde borstels..

Zo werkt het: wanneer u de InStyler® draaiende warme tang door uw haar haalt, sorteert de eerste rij borstels uw haarlokken voorzichtig en haalt ze uit elkaar. Vervolgens glijdt de draaiende verwarmde polijstende cilinder voorzichtig over uw haar terwijl de cilinder elke haarlok zacht polijst, ontkrult en stijlt. Tot slot doet de tweede set borstels de finishing touch op uw haar waardoor u glanzend, zijdezacht haar krijgt! Het is echt geweldig!

En het beste is dat, door het gepatenteerde ontwerp, de draaiende hete InStyler® tang uw haar niet perst en bakt zoals de super-intense hitte van een platte stijltang of andere “hete” tang dat doet. De InStyler® draaiende warme tang gebruikt zelfs minder warmte dan gewone stijl- en krultangen en geeft beter resultaat.

Hoe kan dat? Dit komt doordat de InStyler® draaiende warme tang voorzichtig verwarmt, en in combinatie met de draaiende beweging van de polijstende cilinder, polijst het apparaat uw haarlokken letterlijk één voor één zodat er geen extreme hitte nodig is om geweldige resultaten te krijgen.!

Uw haar wordt glanzender, veerkrachtiger en vol volume en leven!

En de draaiende InStyler® verwarmde tang doet zo veel meer dan elke andere verkrijgbare styling tool. Creëer volume en volheid – direct vanaf de wortel! Creëer een sexy golf in een paar seconden. Maak zelfs het dikste, meest stugge haar steil – en creëer volheid en stijl zonder het kaarsrechte “platte effect” van een platte stijltang.

Creëer een volledige stijl in 8 minuten – en verander het twee minuten later weer! Wikkel uw haar om de draaiende polijstende cilinder – en creëer een geweldige krul die de gehele dag in model blijft!

Ga voor perfectie, ga voor de InStyler® draaiende warme tang!